Jeg bliver ved med at blive imponeret over hvor potent et værktøj Acceleratorspillet er. Personligt har jeg aldrig mødt noget værktøj, der er så godt til at undersøge, udfordre og konkretisere ideer og udviklingspotentialer som Acceleratorspillet.” 

​Michael Reinholdt Rejmer – TalentMatch

Vi bliver alle inviteret ligeværdigt ind, får stemme og oplever os som kompetente bidragsydere”
”Vi er i gang med at undersøge steder, vi ikke havde troet fandtes!
”Hvor er det livsbekræftende med ”ja og… i stedet for Nej men…
”En både klog og sjov måde at være en del af et læringsmiljø på.”
”Vi går herfra med en oplevelse af at vide noget og være noget, hver for sig  og sammen.”

Børn & Unge – Aarhus Kommune 

“Som ny stab på Aarhus Universitet, havde vi behov for at afdække vores strategiske standpunkt, sætte fælles mål og udarbejde en handlingsplan.

Med Acceleratorspillet kom vi hele vejen rundt om indsatserne på en både legende, nytænkende og grundig måde. Det er et super spil, som vi helt sikkert vil anvende igen også til andre formål.”

Merethe Kruse – Specialkonsulent i Erhvervsstaben, Aarhus Universitet

” Accelerator er et fremragende spil til at afprøve iværksætteridéer. Via fokuseret feedback får man rystet fundamentet bag sin idé, og man opdager hvor strukturerne står ustabilt. Det gav mig en klar retning for hvilken vej jeg skulle arbejde”   
                                                 
​Erik Mikkelsen – Iværksætter

“Jeg er vild med spørgsmålene – man bliver udfordret og må stille skarpt. De sjove spørgsmål gør desuden at man hurtigt får humor med ind i spillet… Det er i hvert fald længe siden, at jeg har grinet så meget, virkeligt skønt.”  
                                               
 
​Noa Shanti Juhl – iværksætter

“Acceleratorspillet gav et godt indblik i hvad samarbejde om et “Produkt” kan give. Det er jo ret fantastisk at vi startede på blankt nul – og fik lavet en pitch til sidst. Det kunne kun lade sig gøre fordi vi var flere om at løse opgaven, og fordi vi lige netop fik taletid, og de rette spørgsmål.”
​                  
Peter Vejrup Terp – Iværksætter

“Accelerator er et virkelig godt spil at bruge i undervisning i projektledelse, entreprenørskab og innovation. Spillet igennem bliver deltagerne stillet værdifulde spørgsmål, der udfordrer og skærper idé og fokus. Og efter spillet er man fuld af motivation for at gå fra ideer til handling!”

​Marianne Buus – viceforstander og underviser i entreprenørskab, Brandbjerg Højskole ​​
Gennem Acceleratorspillet fik vi åbnet for nye ideer, for straks at bryde vanetænkningen og vende ideerne og positionerne på hovedet. Der er lige så mange gode grunde til at spille Acceleratorspillet som der er virksomheder, idéer, samarbejder, projekter og foreninger, der skal udvikles!”
                     
​Mette Marie Karlberg – Partner, Karlbak 

Spillet er godt fordi det faciliterer samtale, det giver rum til nysgerrighed, udvider perspektiv, skaber forstyrrelse og rum for refleksion. Det sætter en positiv og anerkende ramme, som skaber tryghed og lyst til både at spørge og at svare.

​Ditte Appel Krath – selvstændig konsulent

“Jeg kan godt lide enkeltheden i Acceleratorspillet, det er nemt at forstå reglerne – og man kan hurtigt komme i gang med alt det sjove” 
                                               
​Noa Shanti Juhl – iværksætter

Henrik Krogh

Send mail

 +45 2023 5184

 

Om Henrik

Henrik er fra Klods-Hans for viderekomne der arbejder med:

Spildudvikling, Facilitering og Forumteater

Klods-Hans står bag en serie af spil, der skaber nærvær, fokus og lige fordeling af tale og lyttetid på arbejdspladsen, i familien og på uddannelser.

Se mere om spillene Lynhistorier, Styrkehistorier, Lynformulering, Lynlitteratur og Snapstories

Se mere på:

Klods-Hans for viderekomne

Skriv til Henrik

Cecilia Krill

Send mail

+45 3020 7502

 

Om Cecilia

Facilitator, forfatter, underviser og spiludvikler

​Se mere på: 

ceciliakrill.dk

Skriv til Cecilia